Kontakta oss

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-post:Cathy001@gdbahe.com

Lägg till: Byggnad 51, 1850 Chuangyi trädgård nr 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Kina

Hem > Nyheter > Innehåll
Shopping Mall Artistic Wave Aluminum Baffle Tak System Aug 28, 2018


Shopping Mall Wave Aluminium Wood Grain Baffle Tak System


Projekt Plats: Guizhou Xingyi, Kina

Projekttyp: Köpcentrum

Projektområde: 56 000 kvm.

Komplett år: 2016

Tillämpningsdel: tak, vägg

Applikationsprodukt: aluminiumbaffel, aluminiumpanel

Produktleverantör: Guangdong Bahe Building Materials Co, Ltd

wave-shape-aluminum-panel.jpg


Guizhou Xingyi köpcentrum atrium tak dekoration, hela projektet laddas av Bahe byggmaterial, fält mätning, 3D-design, CAD ritning och producting.


woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_01.jpg

woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_02.jpg

woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_03.jpg